English (UK)

Aktuelt

Nye lærlinger i Laugstol

16. august 2021 var 7 forventningsfulle og spente lærlinger klare for sin første arbeidsdag i Laugstol AS. Første dag gikk med på div. introduksjon og informasjon, med spesielt fokus på HMS og sikkerhet. I løpet av første uka har også de aller fleste fått gjennomført de aller mest nødvendige kurs og opplæring som kreves.

Les mer

Byskogen, Larvik

Laugstol AS, i samarbeid med Stensvold Anlegg AS renoverer gatelyset i bydelen Byskogen, for Larvik Kommune.

Les mer

Laugstol vokser

Ordrebøkene fylles opp - vi er offensive og 2021 ser lovende ut!

Et godt første halvår er snart over og vi skal alle snart ha litt velfortjent ferie. Etter sommeren fortsetter hele 14 nye medarbeidere sin karriere hos oss i Laugstol! 2 av disse er til og med tidligere ansatte og dette tolker vi som et godt tegn på at her har vi det ikke så verst:)

Les mer

HMS fokus

Etter å ha satt ytterligere søkelys på HMS, kjørt et omfattende HMS prosjekt og over tid jobbet målbevisst med temaet, ser vi nå at innsatsen bærer frukter – det er i dag 541 dager siden siste fraværsskade og H1 / H2 verdier i Laugstol har siden mars i år vært 0.

Les mer

LED-armaturer for boligstrøk

Laugstol AS og Porsgrunn kommune tester ut nye LED-armaturer for boligstrøk.
Laugstol AS har nå montert fire nye armaturer på Vest-sida i Porsgrunn. «Dette er en test og de første av sitt slag i byen», forteller montør Magnus Berge Olsen. «Så langt virker ting veldig lovende og dette kan bli den nye, standard-armaturen vi setter opp på master inntil 8 meter i boligstrøk».

Les mer

Lærlinger i Laugstol

Vi ønsker velkommen til lærlinger som er ambisiøse og ønsker å bidra i et godt miljø. Vi har laget en brosjyre som du kan lese i for å se hvilke muligheter vi kan tilby det.

Les mer

Tilbud Zaptec Go - Elbil-laderen som passer ALLE elbiler

• Konkurransedyktig pris
• Lad når strømmen er billigst
• Liten i størrelse
• 10x fortere enn stikkontakten
• 5 års garanti
• Lys i ladekontakten
• App kontroll
• Kan brukes på 3fas både IT og TN nett.

Ferdig installert kr 12900,-

Les mer

Laugstol utvider sin elbilpark

Laugstol er som en ansvarlig og seriøs aktør opptatt av hvordan vi best mulig kan redusere vår påvirkning på det ytre miljøet. Vi fortsetter derfor vår løpende og gradvise satsning og innfasing av elektriske kjøretøy.

Les mer

Elbil ladeanlegg

Laugstol AS har nylig montert 23 stk. el-billadere for Skagerak Energi. Zaptec anlegget har lastutjevning og disse laderne "snakker" med hverandre.
Ved Skagerak Energis hovedkontor i Porsgrunn, har vi montert dette anlegget som er bygget med 4 kurser a 63A/400V og det er brukt WAGO flatkabelsystem for en mest mulig ryddig installasjon.

Les mer

Julen 2020

Laugstol AS retter også i år en ekstra oppmerksomhet til ulike grupper/institusjoner som gjennom sitt arbeid utgjør en forskjell i hverdagen. Denne gangen velger vi i Laugstol å sette søkelys på barn og unge som i ulik grad har behov for behandling og hjelp.

Les mer

LED armaturer i Sverresgate

Laugstol monterer nye LED armaturer i Sverresgate, Porsgrunn.
Laugstols montører er nå ferdige frem til kuturskolen/Skolegata – snart slipper vi til videre mot Domus og Jernbanegata.
Vi i Laugstol håper Porsgrunns befolkning blir fornøyd med anlegget og ønsker alle en fin førjulstid –
Laugstol – ditt førstevalg når det skal bygges utendørs belysningsanlegg

Les mer

Julegater i Porsgrunn

Laugstol AS er nok en gang bidragsyter når ekte julestemning skal skapes i Porsgrunns gater!

Les mer

Ny lysløype åpnet i Bøkeskogen

Vakre Bøkeskogen i Larvik er nå enda en attraksjon rikere – Turløypa «Langreisa» har fått nytt lys!
Lys i «Langreisa» var et prosjekt i tidligere Bøkeskogens og Kilens Venner, som nå er en del av Larvik og Omegns Turistforening (LOT). Traseen er litt over 500 meter lang, og gjør at du kan ta deg både nordover og sørover i skogen. Langreisa er forbundet med fire kilometer andre lyslagte gangveier, og har inngang kun 200m fra Larvik Torg. Turistforeningen håper dette vil bidra til at enda flere bruker lysløypene i Larviks bøkeskog.

Les mer

Ocean Farm 1

Laugstol utfører på vegne av Servie AS vedlikeholdsarbeid ved Ocean Farm 1, Frøya

Les mer

Lærlingetur til Gaustatoppen

Fredag 23.10.2020 tok lærlingene i Laugstol turen til Gaustatoppen
Et lite avbrekk i en ellers hektisk hverdag for lærlingene i Laugstol. Flott høstvær bidrog til å gjøre dette til en flott opplevelse for alle som deltok.

Les mer

Lysløype på Gol

Laugstol samarbeider nok en gang med Xtras Belysning AS når langrennsgruppa i GOL Idrettslag oppgraderer og utvider sin lysløype trasé. Eldre armaturer i eksisterende trasé skiftes ut med nye, energibesparende LED-lamper. Parallelt med dette utvides løypenettet- også her ved hjelp av Laugstols folk!

Les mer

Nye lærlinger i Laugstol

Jonathan Kragemo Hustuft er en av lærlingene som begynte i Laugstol 24. august og er allerede nå godt i gang, og på vei mot en fremtidig karriere som energimontør.
Her ser vi Jonathan etablere barrierer for å koble til en ny kabel i ei spenninssatt tavle. Vernetøy, hjelm m/visir, isolerende hansker og isolerende duk. Tydelig at du går en god skole – det er slik vi vil at ting gjøres i Laugstol!
#barrierer#jobbesikkert#lærling#laugstol

Les mer

Lysløype på Veggli

Laugstol samarbeider med Xtras Belysning AS og er med når Rollag og Veggli Idrettslag bygger nytt helårs-skianlegg på Vegglifjell! På Lauvhovd Skistadion kan skientusiaster fremover boltre seg under supre forhold- sommer, som vinter! Kanskje er anlegget starten på noe enda større – det blir spennende å følge med i tiden som kommer….

Les mer

VOIS kontrakt

Laugstol har nylig vunnet VOIS kontrakten som innebærer drift og vedlikehold av vei og gatebelysning for alle Vestfoldkommuner for de neste 4 årene (med unntak av Horten som har egen Laugstolkontrakt).

Les mer

Sammen skaper vi god energi

Laugstol er en betydelig energientreprenør med røtter tilbake til 1901. Våre engasjerte og dyktige ansatte bidrar til å holde samfunnet i gang. Vi involverer ansatte og kunder slik at vi leverer med pålitelighet og faglig kvalitet. Sentralt står HMS, langsiktighet og samfunnsansvar

«SAMMEN SKAPER VI GOD ENERGI»

1. Ordet "sammen" er viktig med hensyn til å betone samarbeid, både internt og mot kunde

2. Ordet «skaper» har knytninger til innovasjon og produksjon

3. «God energi» har knytninger til hva vi faktisk gjør – vi er involvert i energiproduksjon eller energitransformasjon i alle våre arbeidsprosesser. Samtidig har det knytninger mot samarbeid og det å forene krefter til å skape et produkt den enkelte ikke kunne ha skapt alene

GOD SOMMER!

Les mer

Tøffe arbeidsplasser

Ytterst i havgapet der kraftig uvær har herjet som verst og feriehyttene har ligget øde og forlatt. Her har de tøffe folka hos Laugstol trosset vær og vind og sørget for at sommergjestene som snart kommer tilbake får en ny tilværelse.

Les mer