English (UK)

Stilling ledig

Elektromontører - Telemark

Laugstol AS søker Elektromontører som ønsker å jobbe innenfor samferdsel, næring/industri, samt service privat/offentlig sektor. For å lese hele stillingsutlysningen og søke stillingen kan du gå inn på finn.no eller karriere.no.

 

Elektromontører - Vestfold

Laugstol AS søker Elektromontører til vår Vestfoldavdeling. Gå inn på finn.no eller karriere.no for å lese hele stillingsutlysningen og for å søke stillingen.

 

Energimontører - Telemark

Laugstol AS søker Energimontører til Telemarksavdelingen. Er du selvstendig, tar HMS på alvor og liker varierte arbeidsoppgaver? Gå inn på finn.no eller karriere.no for å lese og søke stillingen.

 

Energimontører - Vestfold

Laugstol AS søker Energimontører til Vestfoldavdelingen. Er du selvstendig, tar HMS på alvor og liker varierte arbeidsoppgaver? Gå inn på finn.no eller karriere.no for å lese og søke stillingen.

 

Energimontører - Buskerud

Laugstol AS søker Energimontører for arbeid i Buskerud. Du må være selvstendig, tar HMS på alvor, og liker varierte arbeidsoppgaver. For å lese hele stillingsutlysningen og søke på jobben, gå inn på finn.no eller karriere.no.

 

BAS montører/anleggsledere innenfor energi- og elektromontørfaget

Laugstol AS søker BAS montører/anleggsledere til ulike prosjekter hos oss. Er du den vi er på jakt etter? For å lese mer om stillingen og søke, gå inn på finn.no eller karriere.no.