English (UK)

Stilling ledig

Energimontører i Vestfold og Telemark

Vår elkraftavdeling i Vestfold og Telemark er allsidig innenfor distribusjonsanlegg, men har sin spesialitet på drifts/rammeavtaler med nettselskap og rehabilitering av kontrollanlegg for kraftselskap. Er du interessert i å være med oss i et hyggelig arbeidsmiljø? Søk via finn.no eller karriere.no

 

Veilysmontører i Vestfold og Telemark

Laugstol er i dag markedsledende på vei/gatebelysning i Vestfold og Telemark. Vi ønsker nye kollegaer som har relevant utdanning innenfor elektrofaget - fagbrev som elektromontør gr. L / elektriker, eller energimontør. Gå inn på finn.no eller karriere.no for å søke på stillingen.

 

Service/gr. L montører i Telemark

Som servicemontør i Laugstol AS arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag for bedrifts- og privatmarkedet, store som små. Har du fagbrev som elektromontør gr. L- og minimum 2 års erfaring som montør? Da håper vi du går inn på finn.no eller karriere.no for å søke jobb hos oss.

 

Erfarne svakstrøm/fiber montører i Telemark

Vi søker montører til arbeid innen svakstrøm/fiber. Har du erfaring med denne type arbeid, og har lyst til å jobbe med varierte oppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø? Gå inn på karriere.no for å lese hele stillingsannonsen og søke.

 

Automasjonsingeniører i Viken (Drammen)

Laugstol søker automasjonsingeniører med varierte oppgaver i en spennende hverdag.

Gå inn på finn.no eller karriere.no for å lese hele stillingsteksten og der kan du søke på stillingen.

 

Elkraftingeniør - Vestfold og Telemark

Laugstol vokser og opplever stadig økende oppdragsmengde! Vår elkraft avdeling ønsker å styrke laget med fagkompetanse til sentrale posisjoner og søker deg som er glad i yrket ditt, brenner for faget, har pågangsmot og ønsker videreutvikling!

Gå inn på finn.no eller karriere.no for å lese hele stillingsteksten og der kan du søke på stillingen.

 

Energimontører og elektrikere - Drammen, Vestfold og Telemark

Laugstol vokser stadig og vi ønsker å styrke laget med flere dyktige og erfarne montører – vi ser etter deg som er stolt av jobben din og ønsker å få til det "lille ekstra"!

Gå inn på finn.no eller karriere.no for å lese hele stillingsteksten og der kan du søke på stillingen.