English (UK)

Stilling ledig

Automasjonsingeniør i Viken/Drammen

Som automasjonsingeniør får du en variert og spennende hverdag, med høy aktivitet i trivelige omgivelser. Vil du vite mer om oppgavene og om Laugstol? Gå inn på finn.no eller karriere.no for å lese hele utlysningen og får å søke.

 

Elektromontører / elektrikere gr. L i Drammen

Laugstol ønsker nye elektrikere som kan jobbe for oss i avdelingen i Drammen. Vår virksomhet i Drammen leverer alt fra EKOM anlegg og opptil 66kV. Vi trenger derfor flere engasjerte og dyktige kollegaer i Drammensregionen. Gå inn på finn.no eller karriere.no for å lese hele utlysningen og søke.

 Søknadsfrist : Snarest

 

Energimontører i Vestfold og Telemark

Vår elkraftavdeling i Vestfold og Telemark er allsidig innenfor distribusjonsanlegg, men har sin spesialitet på drifts/rammeavtaler med nettselskap og rehabilitering av kontrollanlegg for kraftselskap. Er du interessert i å være med oss i et hyggelig arbeidsmiljø? Søk via finn.no eller karriere.no

 

Veilysmontører i Vestfold og Telemark

Laugstol er i dag markedsledende på vei/gatebelysning i Vestfold og Telemark. Vi ønsker nye kollegaer som har relevant utdanning innenfor elektrofaget - fagbrev som elektromontør gr. L / elektriker, eller energimontør. Gå inn på finn.no eller karriere.no for å søke på stillingen.

 

Service/gr. L montører i Vestfold og Telemark

Som servicemontør i Laugstol AS arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag for bedrifts- og privatmarkedet, store som små. Har du fagbrev som elektromontør gr. L- og minimum 2 års erfaring som montør? Da håper vi du går inn på finn.no eller karriere.no for å søke jobb hos oss.

 

Erfarne svakstrøm/fiber montører i Telemark

Vi søker montører til arbeid innen svakstrøm/fiber. Har du erfaring med denne type arbeid, og har lyst til å jobbe med varierte oppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø? Gå inn på karriere.no for å lese hele stillingsannonsen og søke.