English (UK)

Stilling ledig

Elektromontør Service/Gr. L

Vi søker etter elektriker som brenner for installasjon og service. Dersom du synes det kan være interessant så gå inn på finn.no eller karriere.no for å lese mer og søke på stillingen.

 

Fagansvarlig/Prosjektleder

Vi ønsker å styrke laget med fagkompetanse til sentrale posisjoner og søker derfor Elektroingeniør med installasjonspapirer - Prosjektleder til høyspent og samferdselprosjekter. Sjekk ut mer på finn.no.

 

Automatiker

Vi har økende arbeidsmengde og ønsker å styrke vårt team med dyktige medarbeidere. Gå inn på finn.no for mer informasjon.

 

Automasjonsingeniør

Vi ønsker å styrke vårt team i Drammen med en automasjonsingeniør. Er det deg? Gå inn på finn.no for å få mer informasjon og søke på stillingen.

 

Senior prosjektleder jernbane

Vi ønsker å styrke laget med prosjektledere med jernbaneerfaring. Har du pågangsmot og ønsker videreutvikling? Gå inn på finn.no for mer informasjon, og å søke stillingen.

 

Energimontører til avd. Drammen

Laugstol AS søker Energimontør til vår avdeling i Drammen. Tar du HMS på alvor og liker varierte arbeidsoppgaver? Gå inn på finn.no for å lese mer og søke stillingen.

  

Erfarne energimontører - Telemark og Vestfold

Laugstol AS søker Energimontører til alle våre avdelinger. Er du selvstendig, tar HMS på alvor og liker varierte arbeidsoppgaver? Gå inn på finn.no eller karriere.no for å lese og søke stillingen.